Existuje správná Kytice pro muže?

Dárky pro MUŽE k narozeninám. Klobásové kytice se zeleninou, s pivem i láhví vína připravíme v naší dílně a doručíme v Praze, nebo si netradiční kytice vyzvednete u nás v obchodě.

Muži ocení krásu a originalitu netradičních kytic, jako je například kytice klobásová s pivem a vínem. Tento nový trend v květinářství spojuje lahodné klobásy a nápoje s květinami a zeleninou, aby vytvořil jedinečný a nezapomenutelný dárek.

Netradiční kytice mají mnoho výhod. Za prvé jsou originální a zaručeně přitahují pozornost. Jsou to skvělé dárky pro muže, kteří milují dobré jídlo a pití, ale také ocení krásu květinového aranžování. Kytice také vydrží déle než tradiční květiny, díky tomu, že jsou kromě květin také kvalitní potraviny, které se dají konzumovat i později.

Tyto netradiční kytice mohou být využity v mnoha příležitostech. Můžete je darovat jako dárek pro svého otce nebo bratra k narozeninám, jako dárek pro kamaráda na párty, ale také jako originální a nečekaný dárek pro svého partnera.

Kytice s pivem nebo  vínem mohou sloužit také jako vynikající dekorace na oslavách. Pokud například pořádáte grilovačku, tak tato kytice bude výborným doplňkem ke grilovaným klobásám.. Nebo pokud uspořádáte oslavu narozenin pro svého mužského přítele, tak můžete tuto kytici použít jako hlavní dárek.

Kytice klobásová s pivem nebo vínem je nejenom praktické a originální, ale také krásně výrazná. Pokud tedy hledáte pro muže, který miluje jídlo a pití, ale také rád užíváte krásu květinových aranžmá, pak je toto neobvyklé spojení ideální volbou.

V květinářství KVĚTINY DNES.cz je připravena celá řada netradičních kytic pro vaší inspiraci, ale i online objednání.  Vždy je možné zakázku osobně vyzvednout na prodejně, nebo si jí nechat doručit v Praze a vybrané produkty i po celé ČR.

 

Netradiční kytice, které lze označit za bestsellery

Klobásová kytice s pivem a zeleninou – Salámová kytice

klobasová kytice pro muže klobásová kytice 2 Salámová kytice Salámová kytice pro muže

 Klobásové aranžmá pivu I. – Jednohubka

Klobásové aranžmá pivu II. – Plechovka pro chlapa

Klobásové aranžmá pivu III. – Sud piva

 Jednohubka Plechovka pro chlapa sud piva Kytice na pivu

 Klobásové aranžmá do krabice. – Juta základ - minisalámky

Klobásové aranžmá do krabice. – Juta  klobásy + minisalámky

Klobásové aranžmá do krabice. – Juta  klobásy + minisalámky + zelenina

Klobásové aranžmá do krabice. – Juta  klobásy bonbony na přání

juta juta1  Juta 3 juta

  

Netradiční kytice do krabice - možno sestavit vlastní složení obsahu dárkové krabice

 Krabice Dárková krabice pro muže rum dárková krabice víno originální dárková krabice

 

Doporučit produkt

Vaše jméno: *
E-mail příjemce: *
Předmět e-mailu:
Začátek e-mailu:
Vaše poznámka:

Položky označené * je nutné vyplnit.