Ceny rozvozu květin ON LINE květinářství KVĚTINY DNES.cz

Online květinářství KVĚTINY DNES Praha, s.r.o. zajišťuje donáškovou službu. Doručování a rozvoz květin v Praze i celé ČR. Originální kytice z ovoce, kytice pro muže, dárkové koše, dekorace a dárky. Čerstvé růže, holandské tulipány a jiné kytice pro ženy.

Rozvoz květin v Praze a ČR on-line květinářství KVĚTINYDNES.cz

Doručování zásilek ceník:

Rozvoz květin v Praze

Cena 250 Kč čas doručení dopoledne / odpoledne ( 9:00 hod – 12:00 hod / 12:00 hod. – 18:00 hod) Dobírka + 50Kč

Cena 390 Kč Doručení na konkrétní hodinu (služba IN TIME) a doručení mimo čas 9:00 hod –18:00 hod. pouze po tel. ověření. Dobírka + 50Kč

 

Rozvoz květin v Praze o víkendu 

Cena 450 Kč Doručení dopoledne / odpoledne – pouze objednávky přijaté po tel. dohodě nejpozději do pátku do 12:00 hod. po předběžné konzultaci.

 

Ceník rozvozu květin v regionu Praha okolí do 10 km.

Cena 550 Kč doručení dopoledne 9:00 hod. 12:00 hod.

Cena 550 Kč doručení odpoledne 12:00 hod. 18:00 hod.

 

 Ceník rozvozu květin v regionu celá republika

*Cena 350 Kč  realizace objednávky v našem obchodě se vztahuje pouze na produkty balené  v dárkové krabici.

*Cena 650 Kč  realizace objednávky v našem obchodě. Vybraná kytice bude zabalena do dárkové krabice.

*Pozn.: nedoručujeme v těchto dnech: sobota neděle pondělí.  Doručení po celé ČR není možné časovat na konkrétní hodinu. Vždy probíhá doručení v časovém intervalu 8:00 hod. – 18:00 hod. Nutno OBJEDNÁVAT min. 1 den PŘEDEM do 12:00 hod.

Proto doporučujeme předem zjistit, zda příjemce bude k zastižení na doručovací adrese. Je také vhodné příjemce obeznámit, že může být kontaktován kurýrní společností pro upřesnění času doručení zásilky.

DOPORUČUJEME - informovat adresáta o zásilce kterou mu posíláte a zajistit, aby v čase doručení byl na dodací adrese. Dále překontrolovat, že tel. kontakt je správně uveden a je možné příjemce tel. kontaktovat. Problémy s označením domu, bytu, (jménu na zvoncích, překlep v tel. kontaktu ...) mohou způsobit nezastižení adresáta a nedoručení zásilky.

Doporučujeme připsat další kontakty, které nám v případě problémů se zastižení adresáta umožní zásilku předat. 

POZOR !

V případě nezastižení adresáta na dodací adrese je objednatel povinen uhradit náklady na náhradní doručení zásilky. Za náhradní doručení je považováno zaslání zboží na novou adresu odlišnou od původní doručovací adresy, dále pak doručení zásilky zpět na adresu prodávajícího - KVĚTINY DNES.cz  Nám. hrdinů 3 Praha 4. Náhradního doručení je zpoplatněno dle ceníku standardním poplatkem za rozvoz ve 100 % výši původního doručení. 

Vrácené zásilky je možné osobně vyzvednout v provozních době na adrese KVĚTINY DNES.cz  Nám. hrdinů 3 Praha 4, nebo si jí nechat znovu doručit kurýrní službou.

 

Doporučit produkt

Vaše jméno: *
E-mail příjemce: *
Předmět e-mailu:
Začátek e-mailu:
Vaše poznámka:

Položky označené * je nutné vyplnit.