O nás

V našem květinářství stále hledáme způsob jak být o něco lepší. Doba je bez ohledu na obor podnikání nekompromisní a tržní prostředí se nevyhýbá ani floristům. S malou nadsázkou mohu říci, že naštěstí to v našem oboru není jenom o cenách. Devět z deseti zákazníků chce kvalitní služby, originální vazbu, nápad a profesionální řešení zakázky bez ohledu na to, zda se jedná o malou kytičku nebo velkolepé aranžmá. 

Na druhou stranu jsme jedno z mála květinářství, kde dobrá cena není jenom prázdná fráze. Umíme našim zákazníkům nabídnout se službou hromadný nákup zajímavé ceny nejnižší napříč celým trhem.  Na větší nebo firemní poptávky květin a služeb s tím spojených vám rádi uděláme individuální kalkulaci. Každý den u nás nakoupíte za ceny v akci nebo využijete slevy v hromadném nákupu.

Pružně reagujeme na potřeby našich zákazníků. Pokud řešíte jaká květina se hodí např. pro muže máme pro vás celou řadu již standardních variant pánských kytic. Klobásová kytice je první nejoblíbenější varianta netradičního dárku pro muže, ne však zdaleka poslední. Máte zájem o netradiční dárky? Tak se podívejte na kytice, kde je láhev vína, která je součástí květinové vazby a drží tam i „ vzhůru nohama“. Způsob jak na to, je originální a naše květinářství bylo první a snad stále ještě je jediné v ČR, které vám tuto srandu může nabídnout.

Pokud potřebujete ještě lepší dárek a nechcete se omezit jen na běžný dárkový koš má pro vás naše květinářství novinku. Dárková krabice, do které elegantně zabalíme květiny, šampaňské, dárek a třeba i košíček s jahodami. To vše doručíme jako překvapení na adresu po celé ČR.

Kreativní práce floristy nám umožňuje seberealizaci. Neskutečně nás baví dělat dobře svou práci, vymýšlet nové aranžmá  a rozdávat nadšení formou květinových dárků, které udělají radost třeba právě vám.

 

Něco navíc pro naše zákazníky ...  _________________________________________________________________________

Každoročně si náš tým užívá  30. dubna, kdy se naše floristky ukážou jako opravdové čarodějnice. Na čerty to v obchodě zavání peklem a před prázdninama potěšíme děti třeba jako piráti.

Kdo je kdo z leva: moje žena Lenka Živná, Jitka Hanusová, Pavlína Kubíková (švagrová)

 

 Kdo je kdo z leva: moje žena Lenka Živná, Jitka Hanusová, Pavlína Kubíková (švagrová), a já Libor Živný

Doporučit produkt

Vaše jméno: *
E-mail příjemce: *
Předmět e-mailu:
Začátek e-mailu:
Vaše poznámka:

Položky označené * je nutné vyplnit.